Zanimljivosti

“Volimo te naše plavo Jadransko more”

U prošlu nedjelju  ujutro mladi ekeoaktivisti Eko-Omblići  su zajedno sa djecom Mokošice imali svoju 2. ljetnu likovnu radionicu  ovaj  put pod nazivom :  „Volimo te naše plavo Jadransko more !“ a u sklopu jetnih i likovnih radionica pod nazivom :LJETO I JA.

Ljetna likovna radionica, druga po redu već ovo ljeto, održana je  u Eko parku Ombla u Mokošici uz volonterku- umjetnicu Anicu.

Djeca i mladi su crtali po staklenim bočicama i teglicama  (recikliranim) sve na temu Jadranskog mora… Poslije likovne radionice počastili su se sladoledom. Oslikane bočice će prodavati ovo ljeto na svojim ekološkim edukativnim izletima po  našim  otocima  kako bi usvojili – odnosno pomogli u očuvanju dobrih jadranskih dupina.

Tijekom cijelog ljeta imati će još puno ovakvih malih jutarnjih likovniih i kreativnih radionica na raznim mjestima Mokošice kako bi se djeca kada su  na ljetnim  školskim  praznicima i družila i kreativno stvarala.

Stoga Eko-omblići poručuju djeci: „Uživajte  u ljetu i čuvajte Planetu“

Pročitajte još

ĐE PLEŠEŠ? Vrijeme je da otkrijete salsu…

Dulist

KNJIŽNICE POZIVAJU Saznajte sve o studiranju u inozemstvu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN OSNOVANO DRUŠTVO Sretan rođendan našim vodičima!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija