Natrag
18.2.2019 01:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodovod raspisao natječaj za izgradnju pročistača

6.3.2015 @ 9:05 Dulist Grad

Podijelite:

Iz Vodovoda Dubrovnik izvijestili su kako su proveli postupak objave javnog nadmetanja za izgradnju Uređaja za pročišćavanje vode za piće sa izvorišta Ombla, tzv. pročistača.

– Smatramo da je danas neovisno od niza negativnih dnevnih događanja u svezi zamućenja svih naših izvorišta ovaj čin veliki trenutak za Vodovod i sve naše građane. Ovom objavom se potvrđuje ozbiljna namjera Grada i Vodovoda da se sve dosadašnje pripreme i ogroman napor uložen u ovaj projekt potvrde i postupkom izgradnje samog uređaja. Nakon završetka izgradnje ovo će biti najveći i najmoderniji uređaj u Republici Hrvatskoj za ovakve namjene, a svi naši korisnici će u potpunosti biti osigurani od svih prirodnih nepogoda u smislu kvalitete vode za piće i druge namjene – stoji u prioćenju.

– U sklopu postupka nadmetanja imenovano je Povjerenstvo za odabir izvođača u čijem sastavu se nalaze predstavnici Grada Dubrovnika, Hrvatskih voda, Strojarskog fakulteta iz Zagreba i Vodovoda Dubrovnik. Rok za podnošenje ponuda je 60 dana od dana objave. Nakon razmatranja i analize ponuda predviđa se potpisivanje Ugovora sa potencijalnim ponuditeljima u roku od 90 dana od datuma objave. Završetak radova se predviđa najkasnije 9 mjeseci od potpisivanja Ugovora – navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Uprave Pero Mišković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana