Aktualno

Vodovod ovršio bolnicu po nalogu – Vlahušića!

Dubrovački Vodovod je po nalogu gradonačelnika Andra Vlahušića jučer proveo ovrhu nad Bolnicom.

Rekao je to za govornicom Gradskog vijeća Vlahušić, odgovarajući na pitanje vijećnice Dubravke Šuice. Nalog je dan da se Vodovod naplati u iznosu koliko mu je dovoljno da godinu završi pozitivno, ali eto naplatilo se više. Vodovod godinu mora završiti u plusu, objasnio je gradonačelnik, kako bi bio kreditno sposoban za projekt vodovoda za Gornja sela.

– Jučerašnji događaj je ispolitizirani događaj koji nema veze s realnošću, niti ima veze s osobnim stavom – rekao je Vlahušić, dodajući kako je ovog ponedjeljka, kako to čini zadnje dvije i pol godine, bio u ambulanti sa svojim pacijentima. 

A Šuica je gradonačelnika pitala zašto je dopustio ovrhu nad bolnicom, i to sad pred Božić.
– To je jedan paradoks jer ste vi bili na čelu bolnice, i doktor ste humanist. Kako to da nemate osjećaja za bolnicu. Ostavili ste je s 80 milijuna kuna dugova, a nikad niste rekli zašto su ti dugovi. Kako to možete činiti – govorila je Šuica, ponovivši mu ono što mu je u već nekoliko navrata rekla, "da je podvojena ličnost".
 

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija