AktualnoGrad

Vodovod ovršio bolnicu po nalogu – Vlahušića!

Vodovod ovršio bolnicu po nalogu - Vlahušića!

Dubrovački Vodovod je po nalogu gradonačelnika Andra Vlahušića jučer proveo ovrhu nad Bolnicom.

Rekao je to za govornicom Gradskog vijeća Vlahušić, odgovarajući na pitanje vijećnice Dubravke Šuice. Nalog je dan da se Vodovod naplati u iznosu koliko mu je dovoljno da godinu završi pozitivno, ali eto naplatilo se više. Vodovod godinu mora završiti u plusu, objasnio je gradonačelnik, kako bi bio kreditno sposoban za projekt vodovoda za Gornja sela.

– Jučerašnji događaj je ispolitizirani događaj koji nema veze s realnošću, niti ima veze s osobnim stavom – rekao je Vlahušić, dodajući kako je ovog ponedjeljka, kako to čini zadnje dvije i pol godine, bio u ambulanti sa svojim pacijentima. 

A Šuica je gradonačelnika pitala zašto je dopustio ovrhu nad bolnicom, i to sad pred Božić.
– To je jedan paradoks jer ste vi bili na čelu bolnice, i doktor ste humanist. Kako to da nemate osjećaja za bolnicu. Ostavili ste je s 80 milijuna kuna dugova, a nikad niste rekli zašto su ti dugovi. Kako to možete činiti – govorila je Šuica, ponovivši mu ono što mu je u već nekoliko navrata rekla, "da je podvojena ličnost".
 

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist