DuList IN

Vodimo vas na Željka Bebeka!

Vodimo vas na Željka Bebeka!

Kao i za svaki drugi dobar event, duList vam dijeli 2×2 ulaznice za legendarnog Željka Bebeka! Javite nam se s Vašim imenom, prezimenom i kontaktom na info@dulist.hr i dvoje najbržih osvaja ulaznice.

Legenda ex yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta, dolazi 16.11.2013 nakon dugo vremena u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom, sa kojim će za dubrovačku publiku svirati nove hitove,  te opus Bijelog Dugmeta.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova  te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost  u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru . Njegov CD “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

 Pjesme Gdje sam bio, Kaldrma, Dernek i Začarni krug s novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi.

Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput Tijane – Dabogda te voda odnijela – Laku noć, svirači – Šta će ti biti – Oprosti mi što te volim – I bog je od nas digao ruke – Il' me ženi, il' tamburu kupi – Kako došlo, tako prošlo – Čaša otrova – Da zna zora – Šta je meni ovo trebalo,  a  i  nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.
Cijene ulaznica su 50 kn pretprodaja, na ulazu 80 kn, VIP 120 kn.
 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist