DuList IN

Vodimo vas na završni party u Revelinu!

Vodimo vas na završni party u Revelinu!

DuList u suradnji s Culture Club Revelinom daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice za nastup DJ Belteka u subotu navečer u CC Revelinu.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na naš e-mail poslati poruku s naslovom «Beltek», imenom i prezimenom te brojem telefona.
 
Podsjetimo, u subotu večer povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone na završnom partyju u CC Revelinu nastupa DJ Beltek, jedan od najjačih producenata i DJ-a s ovih prostora.
 
Martin “Beltek” Bijelić započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.
 
Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist