Natrag
24.4.2019 08:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na završni party u Revelinu!

4.10.2013 @ 0:26 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Culture Club Revelinom daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice za nastup DJ Belteka u subotu navečer u CC Revelinu.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na naš e-mail poslati poruku s naslovom «Beltek», imenom i prezimenom te brojem telefona.
 
Podsjetimo, u subotu večer povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone na završnom partyju u CC Revelinu nastupa DJ Beltek, jedan od najjačih producenata i DJ-a s ovih prostora.
 
Martin “Beltek” Bijelić započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.
 
Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana