DuList IN

Vodimo vas na Vasila Hadžimanova na Orsuli!

Vodimo vas na Vasila Hadžimanova na Orsuli!

Park Orsula Music Festival i duList daruju jednom najbržem čitatelju dvije ulaznice za prvi događaj ove sezone, koncert fusion-jazz kvinteta Vasil Hadžimanov Band u subotu, 15. lipnja u 21.30 sati.

Kao i uvijek, dovoljno je biti brz i poslati nam e-mail s naslovom „Vasil“ na našu e-mail adresu info@dulist.hr, s imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Vasil Hadžimanov se od ranog djetinjstva počeo baviti glazbom, a nakon studija na prestižnom Berklee Collegeu u Bostonu, osnovao je Vasil Hadžimanov Band koji svoj glazbeni stil opisuje kao fusion glazba koja je bazirana na jazzu, ali i miksu ostalih glazbenih stilova, funka, rocka, ali i balkanskih ritmova. U svojih 15 godina postojanja bend je snimio 5 albuma, a posljednji, "Can You Dig It?", objavljen je prije par tjedana.

Inače, na ovaj koncert će se po prvi put moći doći i pješice, starim karavanskim putem iz pravca hotela Balvedere, a dolazak tim putem preporučujemo i zbog jedinstvenog doživljaja, ali i zbog velikog broja parking mjesta oko hotela Belvedere, odnosno na starom putu od Orsule.

Podsjetimo, članovi udruge Ambient Croatia su ove zime, u sklopu uređenje parka Orsula, potpuno očistili, uredili i probili stari karavanski put koji je desetljećima bio potpuno zapušten. Njegovim probijanjem nastavljen je projekt zaštite dubrovačkih kulturnih dobara koje smo počeli uređenjem i restauracijom crkvice Orsula.

Uz dolazak karavanskim putem, na koncert Vasil Hadžimanov Banda možete, kao i prethodnih godina, doći autobusnim linijama JGP Libertas, ali i osobnim automobilima te motorima. Ako se odlučite na autobuse, sve linije koje voze za Cavtat i Konavle zaustavljat će se na vidikovcu iznad parka Orsule po potrebi. Automobili i motori moći će se parkirati na jednom od vidikovaca uz pomoć prometnika udruge Ambient Croatia.

Cijena ulaznice za ovaj koncert iznosi 50 kuna za registrirane prijatelje udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje. Moguće je kupiti i godišnju ulaznicu po cijeni od 400 kuna s kojom će se moći ući na sve koncerte u sklopu Park Orsula Music Festivala ove godine.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist