Natrag
20.2.2019 12:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na svjetsku atrakciju – SuperMartXe!

24.7.2013 @ 10:10 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin daruje dvoje najbržih čitatelja s po dvije ulaznice za večerašnji koncert svjetske atrakcije SuperMartXe u CC Revelinu.

Kao i uvijek, dovoljno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@duList.hr poslati e-mail poruku naslova 'SuperMartXe', s imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, SuperMartXe poznat je kao najbolji svjetski party i show sa najatraktivnijom scenografijom i animacijskom tehnologijom, koji je ujedno nositelj Guinnessovog rekorda posjećenosti nekog showa u klubu. Sa dugogodišnjim stažom “ SuperMartXe ” se po brojnim publikacijama smatra najboljim svjetskim partyem!

Što se zanimljivo krije iza imena SuperMartXe:
 – nositelj je Guinness rekorda za događaj sa najviše posjetitelja u noćnom klubu (18000 gostiju)
– tri puta osvajač DeeJay Mag nagrade za najbolji party na Ibizi
– više od 300 održanih partya u 40 država
– u SuperMartXeu sudjeluju brojne zvijezde među ostalim Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman, Tommy Lee
– glazbu im pripremaju najpoznatiji svjetski glazbenici – Enrique Iglesias, Macy Gray, Don Omar, Juan Magan, Jennifer Lopez.

Inače, u Culture Clubu Revelin ove sezone planirana su tri SuperMartXe showa, a ulaznice za večerašnji nastup u pretprodaji se mogu naći po cijeni od 69 kuna, na ulazu po 99 kuna, dok VIP ulaznice vrijede 149 kuna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana