DuList IN

Vodimo vas na Shapeshifters u Revelinu!

Vodimo vas na Shapeshifters u Revelinu!

Koncertnu sezonu u Culture Clubu Revelin u subotu, 1. lipnja otvaraju jedni od najvećih DJ-eva današnjice Shapeshifters, a duList dvoje čitatelja daruje s po dvije ulaznice.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „Shapeshifters“, imenom, prezimenom i kontakt brojem.

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su nanizali bezbroj hitova poput: Lola’s Theme, Back to Basics, Incredible, Sensitivity, te remixirali stvari poput Christina Aquilere – Ain't No Other Man, Candi Station – You Got The Love, Geogre Michael – Flawless i to je samo dio remixa s kojima su se penjali visoko na US Top listi.

Debi singl 'Lola's Theme' došao je do broja 1 na UK listama, i album ' Sound Advice'dao im je 3 nova među top 20 najboljih svjetskih hitova. 2010. izdaju novi singl Helter Skelter s vokalom Stevea Edwardsa, kao najavni single za novi album koji je izašao 2011.

Smash single “She freaks” razvalio je sve svjetske ljestvice i bio jedan od najvećih hitova ljetnog summer clubinga, te se još uvijek vrti po svim klubovima. Oni uvijek kažu da im je Hrvatska kao drugi dom.

Ulaznice u pretprodaji  možete naći na pretprodajnim mjestima po cijeni od  69 kn  i u sustavu eventima a na dan koncerta na ulazu kluba po 99 kn. VIP ulaznice su 149 kn.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist