Natrag
22.2.2019 07:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na Sebastiana Ingrossa!

25.6.2013 @ 8:44 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList i Culture Club Revelin dvoje najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za nastup švedskog DJ-a i producenta Sebastiana Ingrossa u Revelinu u petak, 28. lipnja.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na naš e-mail poslati nam poruku s naslovom „Ingrosso“, te imenom, prezimenom i kontakt brojem. Sretni pobjednici moći će svoje ulaznice preuzeti na ulazu pred sam koncert.

Podsjetimo, Sebastian Ingrosso švedski je DJ i producent rođen 1983. godine u Stockholmu, gdje je u mladosti provodio najviše vremena u glazbenom studiju sa svojim ocem, učeći kako se stvara glazba.

Njegov prvi službeni remix objavljen je pod etiketom Mega Recordsa već 1999. godine, a potom je uslijedio niz velikih hitova koji su ga učinili dobrodošlim na plesnim podijima diljem svijeta.  „How Soon is Now“, „Leave The World Behind“, „Umbrella“ i „Feel the Love“ samo su neki od njih.

Godine 2011. na listi 100 najboljih svjetskih DJ-a 'DJ Mag's Top 100 DJ' zauzeo je visoko 26. mjesto, a osvojio je i nagradu za najviši 'new entry' 2009. godine.

Ingrosso je direktor vlastite glazbene etikete 'Refune', koja je proizvela brojne glazbenike proteklih godina, od AN21, Maxa Vangelija, Style of Eye ili Alessa.

Ingrosso je također poznat i kao jedan od trojice članova DJ-supergrupe Swedish House Mafia s prijateljima Axwellom i Steveom Angellom.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana