Natrag
15.2.2019 22:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na Rundek Cargo Trio!

24.8.2012 @ 17:14 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList i Mali glazbeni festival Park Orsula jednom našem čitatelju dvije ulaznice za predzadnji koncert ovogodišnjeg festivala, nastup Darka Rundeka i njegovog Cargo Trija u Parku Orsula u subotu, 25. kolovoza u 22 sata.

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na naš e-mail info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “Rundek”, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži čitatelj svoje ime će pronaći na listi na ulazu u Park Orsula.

Koncert ovog glazbenika, pjesnika i emotivca s poduljim stažem te jednog od čimbenika novog vala, idola brojnih generacija u Dubrovniku je dugoočekivan.

Dolazak na Orsulu moguć je redovnim autobusnim linijama, a besplatan prijevoz za povratak je osiguran. Ulaznice stoje 90 kuna, a za registrirane prijatelje 70 kuna, a mogu se kupiti u kiosku na vidikovcu.

– Za sve koji su na koncertu Ramba Amadeusa ne uspjeli popit pivu, ispričavamo se i jamčimo popravni. Dogodio nam se narod – poručuju iz Parka Orsula.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana