Natrag
22.4.2019 16:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na Roul & Doors u Revelinu!

27.8.2014 @ 10:47 Dulist dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice za nastup nizozemskog DJ dua Roul & Doors u Revelinu u petak, 29. kolovoza.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati poruku s naslovom ‘Roul & Doors’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži će svoje ulaznice moći preuzeti u Caffe baru B4 Revelin.

Nizozemski duo Roul and Doors poznat je po po svom melodičnom house stilu punom energije. DJ duo Roul & Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talent i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih.

Ovaj DJ duo, najpoznatiji po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Roul and Doors žestoko su započeli i 2014 godinu jer je njihov track Follow The Sound ušao u top 10 Beatporta of progoressive House ljestvice.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana