Natrag
21.2.2019 21:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na LMFAO u Revelin!

25.7.2013 @ 13:13 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Culture Club Revelin i duList dvoje naših čitatelja daruju s po dvije ulaznice za večerašnji spektakl koji pripremaju DJ Redfoo & Party Rock Crew of LMFAO u Revelinu!

Kao i uvijek, dovoljno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku naslova 'LMFAO', s imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, Stefan Kendal Gordy, bolje poznat pod nazivom Redfoo from LMFAO je američki pjevač, plesač, DJ i rapper. Široj publici poznat je kao osnivač glazbenog dvojca LMFAO poznatih po velikom hitu „Party Rock Anthem“ koji je sakupio rekordnih 539 milijuna klikova na kanalu youtube.

Manje je poznato i da je ovaj kalifornijski dvojac odgovoran za glazbu iz ultra poznatog reality show fenomena Jersey Shore – njihova pjesma "Get Crazy" je korištena od početka serijala 2009. godine. LMFAO, osim što radi muziku za tulume, bend ima i modnu liniju „Party Rock“, a trenutno su na međunarodnoj turneji.

Što se ljetnih planova tiče, 'Sorry For Party Rocking' bi mogla plasirati ovaj veliki tulum na viši nivo upućujući poziv cijelom svijetu 'da se dobro provede'. Prošle godine je cijeli svijet plesao uz novu stvar LMFAO-a 'Party Rock Anthem', stoga budite i vi dio svjetskog plesnog tuluma u Culture Clubu Revelin.

Inače, cijena ulaznice u pretprodaji je 199 kuna, na ulazu je 249 kuna, a VIP ulaznica je 349 kuna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana