Natrag
17.2.2019 21:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na koncert Stavrosa u Revelinu!

17.5.2013 @ 12:29 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Culture Club Revelin i duList našim vjernim čitateljima daruju četiri ulaznice za koncert Jasmina Stavrosa u subotu, 18. svibnja.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom 'Jasmin Stavros'. Dvoje najbržih pošiljatelja osvaja po dvije ulaznice.

Stavros će sigurno, kao i na svim svojim koncertima, i u Dubrovniku prirediti pravu festu koju Culture Club Revelin priređuje u suradnji sa Studentskim zborom Dubrovnik!

Inače, ulaznice se u pretprodaji prodavaju po cijeni od 40 kuna, a na ulazu na večer koncerta prodavat će se po cijeni od 70 kuna. Cijena VIP ulaznica je 100 kuna.

 

Pretprodajna mjesta: Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO”, Caffe Bar “AFRIKA”, Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC Mercante), Lounge Bar “CULTO”, Pizzeria “TABASCO”, Caffe Pizzeria "BLUE PLANET", Club “23” i Caffe Bar “Zino”.

Rezervacije VIP stolova i informacije: +385 20 436 010 i +385 98 533 531.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana