Natrag
21.2.2019 21:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na koncert Hladnog piva!

5.12.2013 @ 15:01 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin dvoje naših čitatelja daruju s po dvije ulaznice za veliki punk-rock spektakl u organizaciji Studentskog zbora u subotu u Revelinu – koncert legendarnog Hladnog piva!

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „Hladno pivo“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.
 
Podsjetimo, bend iz Gajnica na čiji zvuk gotovo nitko više ne ostaje ravnodušan, već 25 godina uspješno vladaju hrvatskom rock scenom, a svoju obljetnicu proslavili su ljetos velikim koncertom na Šalati. U Dubrovnik se ponovno vraćaju nakon dvije godine, gdje su u prepunom Culture Clubu Revelin napravili pravu rock feštu za pamćenje.
 
Hladno pivo ne prestaje iznenađivati. Nakon nedavno objavljenog singla „Bilo koji broj“, pokazali su da svojim pjesmama vole pomicati granice, a da negdje između ostane prepoznatljivi zvuk s kojim su i počeli prije 25 godina.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana