Sport

Vodimo vas na Jugov okršaj s Primorcem!

Pavo Marković (Jug CO)

DuList i Vaterpolski klub Jug Croatia Osiguranje dvoje naših najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za susret 11. kola Triglav Jadranske lige između našeg Juga i Primorca iz Kotora.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu poslati e-mail s naslovom „JUG“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, u subotu, 11. siječnja u 18 sati vaterpolisti Jug Croatia osiguranja na svom plivalištu dočekuju momčad Primorca iz Kotora. I dok Jug zauzima drugo mjesto, Primorac se nalazi na desetom mjestu prvenstvene ljestvice s tri pobjede, dva neodlučena rezultata i pet poraza, a riječ je o mladoj i tehnički dobro potkovanoj ekipi, na kojoj Kotorani grade svoju budućnost.

Kao što je isticao od samog početka sezone, trener Veselin Đuho tvrdi kako Jug nema prava na opuštanje protiv bilo koga, tako će se pristupiti i ovoj prvenstvenoj utakmici.
– Priliku će dobiti neki mlađi igrači koji nisu putovali u Barcelonu, ali još nismo donijeli konačnu odluku o sastavu. Bez obzira na sastav Jug ide na pobjedu, a poseban angažman očekujem upravo od naših mladića jer su ovo utakmice u kojima se treba dokazivati i skupljati potrebno iskustvo za predstojeće ispite – kazao je trener Juga.

Na početku svoje igračke karijere Nikola Janović, danas igrač Juga, bio je član Primorca, o kojem uvijek ima riječi hvale.
– Ako izuzmemo iskusnog ljevaka Danilovića, riječ je vrlo mladoj momčadi u kojoj je većina igrača tek ušla u prvu ekipu. Vodi ih Veljko Uskoković, a pod njegovim vodstvom su krajem prošle godine igrali finale kupa Crne Gore i izgubili su od Jadrana iz Herceg Novog nakon peteraca. Za njih je ovaj susret odlična prilika za skupljanje iskustva, igrat će rasterećeni i sigurno dati sve od sebe kako bi nas iznenadili. Ne smijemo se opustiti, a pogotovo podcijeniti takvu momčad – kazao nam je Nikola Janović, vaterpolist Juga CO.

Utakmicu sude Robert Tiozzo i Branko Banovac, oba iz Splita, dok je delegat također Splićanin Željko Kaurloto.

Cijena ulaznice za utakmicu je 30 kuna, a uz predočenje pokaza JP Libertas cijena iznosi 10 kuna. Godišnja članska iskaznica s kojom možete gledati sve susrete Juga u sezoni 2013./14. košta 120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka utakmice na blagajni.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist