DuList IN

Vodimo vas na Ines Tričković Sextet!

Vodimo vas na Ines Tričković Sextet!

DuList u suradnji s Art radionicom Lazareti daruje najbržem čitatelju dvije ulaznice za concert dubrovačke jazz skupine Ines Tričković Sextet, koja će u Lazaretima u nedjelju, 4. kolovoza od 22 sata održati concert pod nazivom “Runjić in Blue”.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu poslati e-mail poruku naslova “Ines Tričković”, imenom i prezimenom te kontakt brojem.
 
Podsjetimo, članovi Ines Tričković Sexteta odlučili su spojiti glazbu hrvatskog skladatelja Zdenka Runjića i jazz. Njihova misija je donijeti svijetu dio svoje kulturne baštine kroz vlastiti stil i univerzalni jezik jazza.

Ako ste se zaželjeli dobrih starih Runjićevih melodija svakako dođite poslušati kako je njegove skladbe prearanžirao ovaj sekstet.
Sastav čine Ines Tričković (pjevačica), Luka Žužić (aranžmani i trombon), Andreas Marinello (saksofon), Hrvoje Galler (klavir), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Krunoslav Levačić (bubnjevi).

Inače, cijena ulaznice u pretprodaji (ured ARL u lazaretim, svaki dan od 11 do 19 sati) iznosi 70 kuna, na dan koncerta 90 kuna, a za članove 60 kuna.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist