DuList IN

Vodimo vas na Ines Tričković Sextet!

DuList u suradnji s Art radionicom Lazareti daruje najbržem čitatelju dvije ulaznice za concert dubrovačke jazz skupine Ines Tričković Sextet, koja će u Lazaretima u nedjelju, 4. kolovoza od 22 sata održati concert pod nazivom “Runjić in Blue”.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu poslati e-mail poruku naslova “Ines Tričković”, imenom i prezimenom te kontakt brojem.
 
Podsjetimo, članovi Ines Tričković Sexteta odlučili su spojiti glazbu hrvatskog skladatelja Zdenka Runjića i jazz. Njihova misija je donijeti svijetu dio svoje kulturne baštine kroz vlastiti stil i univerzalni jezik jazza.

Ako ste se zaželjeli dobrih starih Runjićevih melodija svakako dođite poslušati kako je njegove skladbe prearanžirao ovaj sekstet.
Sastav čine Ines Tričković (pjevačica), Luka Žužić (aranžmani i trombon), Andreas Marinello (saksofon), Hrvoje Galler (klavir), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Krunoslav Levačić (bubnjevi).

Inače, cijena ulaznice u pretprodaji (ured ARL u lazaretim, svaki dan od 11 do 19 sati) iznosi 70 kuna, na dan koncerta 90 kuna, a za članove 60 kuna.

Pročitajte još

INES TRIČKOVIĆ Neopisiv je osjećaj kada me moj Grad tako velikodušno podržava

Hrvoje Curić

ZARUKE NA DUBINI Zaronila u podmorje Pelješca i pronašla prsten u škrinji

Dulist

TRIBUTE LIVERPOOLSKIM LEGENDAMA The Beatles Revival Band na Trgu od fontane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija