Natrag
23.2.2019 14:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na Ines Tričković Sextet!

2.8.2013 @ 18:52 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Art radionicom Lazareti daruje najbržem čitatelju dvije ulaznice za concert dubrovačke jazz skupine Ines Tričković Sextet, koja će u Lazaretima u nedjelju, 4. kolovoza od 22 sata održati concert pod nazivom “Runjić in Blue”.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu poslati e-mail poruku naslova “Ines Tričković”, imenom i prezimenom te kontakt brojem.
 
Podsjetimo, članovi Ines Tričković Sexteta odlučili su spojiti glazbu hrvatskog skladatelja Zdenka Runjića i jazz. Njihova misija je donijeti svijetu dio svoje kulturne baštine kroz vlastiti stil i univerzalni jezik jazza.

Ako ste se zaželjeli dobrih starih Runjićevih melodija svakako dođite poslušati kako je njegove skladbe prearanžirao ovaj sekstet.
Sastav čine Ines Tričković (pjevačica), Luka Žužić (aranžmani i trombon), Andreas Marinello (saksofon), Hrvoje Galler (klavir), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Krunoslav Levačić (bubnjevi).

Inače, cijena ulaznice u pretprodaji (ured ARL u lazaretim, svaki dan od 11 do 19 sati) iznosi 70 kuna, na dan koncerta 90 kuna, a za članove 60 kuna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana