DuList IN

Vodimo vas na Goribor i Lovely Quinces!

Vodimo vas na Goribor i Lovely Quinces!

Park Orsula u suradnji s duListom daruje jednog našeg čitatelja s dvije ulaznice za večerašnji koncert Goribora i Lovely Quinces na Park Orsula Music Festivalu.

Dovoljno je kao i uvijek biti brz i na našu e-mail adresu poslati e-mail s naslovom 'Goribor', imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržeg čitateljia ili čitateljicu ulaznice će čekati prije nastupa večeras.

Nakon petka i subote u kojima je na Park Orsula Music Festivalu nastupilo šest blues izvođača, ovotjedna događanja u sklopu Park Orsula Music Festivala zaključit će se koncertom koji bi mogao biti jedan od vrhunaca ovoljetnog programa. Nedjeljna večer je, naime, rezervirana za nešto drugačiji pristup bluesu. Grupa Goribor jedna je od najzanimljivijih fenomena na regionalnoj sceni posljednjih godina. Dugo godina je Goribor stvarao u rodnom Boru, objavljivao albume za ponajveću underground izdavačku kuću na ovim prostorima, Slušaj najglasnije, te malo po malo stvarao poklonike svojeg mračnog trip-hop/bluesa.

A onda im se dogodio nastup na pulskom Art & Music festivalu 2006. godine i priča o ovoj ekipi se počela sve više kotrljati. Uspjeh na tom festivalu donio im je ugovor s Dancing Bearom koji je 2007. objavio album jednostavno nazvan „Goribor“. Malo je izdanja s ovih prostora koji odmah po objavljivanju steknu kultni status, a upravo se to dogodilo s ovim albumom. Njihov drugi album, "Evo je banja", samo je potvrdio status kojeg im je album prvijenac donio.

Uz njih će na nedjeljnom koncertu nastupiti i Lovely Quinces. Mlada Splićanka ove je godine doživjela mnoštvo pohvala od strane publike i kritike. Uz Ninu Romić, Saru Renar i Irenu Žilić, Lovely Quinces (pravim imenom Dunja Ercegović) predvodnica je novog vala hrvatskih kantautorica koje sve više osvajaju scenu. Iako iza sebe još nema studijski album, Lovely Quinces je učestalim live nastupima i mnoštvom pregleda njenih pjesama na Youtube-u zaslužila poziv na turneju po SAD-u, ali i nastup u Tvornici s uglednim američkim glazbenikom Kurtom Vileom.

Ulaznica/dnevna članarina za koncert Goribora i Lovely Quinces košta 60 kuna za registrirane prijatelje, odnosno 80 kuna za ostale posjetitelje.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist