DuList IN

Vodimo vas na Freemasons!

Vodimo vas na Freemasons!

DuList dijeli ulaznice za Freemasonse! Dva najbrža čitatelja koja pošalju svoje ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr osvajaju po dvije ulaznice, stoga požurite!

Culture Club Revelin nastavlja sa bogatim programom u 7. mjesecu, gdje je za svoje posjetitelje pripremio vrhunske koncerte popraćene atraktivnim partijima i zabavama u klubu. Tako će 4. srpnja nastupiti Freemasons.

Britanski dvojac Freemasons postali su pravi ljubimci hrvatske publike. Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.
Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. Njihovi remiksevi pjesama Beyonce 'B-Day' albuma, uključujući "Deja Vu", "Beautiful Liar",'Ring The Alarm "i"Greenlight' postali su legendarni hitovi  i njihove verzije su korištene kao glavni Radio Editi diljem Europe, zajedno s drugim mixevima sa Kelly Rowland'Rad', Kylie – 'One' i Whitney Houston 'Million Dollar Bill'.

U 2007 Freemasons rade svoj najuspješniji singl s Alanis Morissette pjesma 'Uninvited' koji postiže ogroman uspjeh u svijetu. Zbog mnogobrojnih hitova britanski house dvojac postao je omiljeni izvođač publike u Hrvatskoj, gdje često rado nastupaju. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović