DuList IN

Vodimo vas na Fedde le Grandea!

Vodimo vas na Fedde le Grandea!

DuList vas vodi na večerašnji nastup Fedde le Grand! Pošaljite nam svoje ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za večeras!

Najuspješniji nizozemski DJ i producent&nbsp Fedde Le Grand gostovat će večeras u Culture Clubu Revelin.

Fedde Le Grand uzdrmao je svojim hitom 'Put Your Hands Up For Detroit' radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta, a odnedavno se pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne.

Madonna je za promociju svoje posljednje turneje 'Sticky & Sweet' koristila upravo Grandov singl 'Put Your Hands..' Vokali iz njezine legendarne pjesme 'Music' naslonili su se na Grandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme 'Give it 2 Me', a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Am-a.

Kvalitetu njegova rada i uspješnih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde Le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa. Priznanje je dobio na Ibizi prije tri godine, a na Zimskome festivalu glazbe u Miamiju odnio je tri nagrade (najbolji breakthrough solo umjetnik, najbolji break/electro zvuk i za najbolju underground house pjesmu).
 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist