DuList IN

Vodimo vas na DJ Lissat & Voltaxx!

Vodimo vas na DJ Lissat & Voltaxx!

DuList i Culture Club Revelin dvoje naših čitatelja nagrađuju s po dvije ulaznice za nastup njemačkog DJ dvojca Lissat & Voltaxx u Revelinu u subotu, 26. listopada.

Kao i uvijek, dovoljno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom 'Revelin', imenom prezimenom te kontakt brojem. Dvoje najbržih nagrađujemo!

Podsjetimo, njemački dvojac Lissat & Voltaxx već otprije je poznat dubrovačkoj publici. Pravim imenima – Jens Lissat i Marco Wolters rade zajedno od 2006. Njihove pjesme su objavljene na izdanjima Great Stuff, 303 Lovers, Hotfingers, Stealth, Spinnin i Tactical Records.

Godine 2008. bila je vrlo uspješna godina za njih, kad su remiksirali  br.1 UK ljestvice "Silence" koji je postao hit u prvih top  10 ljestvica u više od 8 zemalja. Najveći uspjeh bio je u rujnu 2008., s vlastitim albumom "Release Yourself", kada su se našli na vodećoj poziciji mnogih digitalnih izdavača. 2010 postižu golem uspjeh sa „Days In Kazantip".

Godine 2011 njihov remix za Milk & Sugar "Hey Nah Neh Nah" kojeg su podržale mnogobrojne radio postaje veliki europski hit. 2012 godina je bila također uspješna za ovaj dvojac kada su sa svojim hitovima „Cant get enough & Heat of the night” feat Vanessa Ekpenyong, “In love” feat.Lima , “Dreams 2012”(Great Stuff), “It's a fine day”( Juicy Music) koji su se ubrzo našli u prvih 10 hitova na top ljestvicama postigli veliki uspjeh, što je rezultiralo turnejama po Aziji, Južnoj Americi, Africi i Evropi.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist