Natrag
24.3.2019 02:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na DJ Lissat & Voltaxx!

25.10.2013 @ 18:18 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList i Culture Club Revelin dvoje naših čitatelja nagrađuju s po dvije ulaznice za nastup njemačkog DJ dvojca Lissat & Voltaxx u Revelinu u subotu, 26. listopada.

Kao i uvijek, dovoljno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom 'Revelin', imenom prezimenom te kontakt brojem. Dvoje najbržih nagrađujemo!

Podsjetimo, njemački dvojac Lissat & Voltaxx već otprije je poznat dubrovačkoj publici. Pravim imenima – Jens Lissat i Marco Wolters rade zajedno od 2006. Njihove pjesme su objavljene na izdanjima Great Stuff, 303 Lovers, Hotfingers, Stealth, Spinnin i Tactical Records.

Godine 2008. bila je vrlo uspješna godina za njih, kad su remiksirali  br.1 UK ljestvice "Silence" koji je postao hit u prvih top  10 ljestvica u više od 8 zemalja. Najveći uspjeh bio je u rujnu 2008., s vlastitim albumom "Release Yourself", kada su se našli na vodećoj poziciji mnogih digitalnih izdavača. 2010 postižu golem uspjeh sa „Days In Kazantip".

Godine 2011 njihov remix za Milk & Sugar "Hey Nah Neh Nah" kojeg su podržale mnogobrojne radio postaje veliki europski hit. 2012 godina je bila također uspješna za ovaj dvojac kada su sa svojim hitovima „Cant get enough & Heat of the night” feat Vanessa Ekpenyong, “In love” feat.Lima , “Dreams 2012”(Great Stuff), “It's a fine day”( Juicy Music) koji su se ubrzo našli u prvih 10 hitova na top ljestvicama postigli veliki uspjeh, što je rezultiralo turnejama po Aziji, Južnoj Americi, Africi i Evropi.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana