Natrag
26.4.2018 11:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo Vas na DJ Funkermana!

11.7.2012 @ 12:34 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

CC Revelin i duList dvoje najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za nastup uglednog nizozemskog DJ-a Funkermana u četvrtak navečer! Potrebno je samo biti brz i na info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “Funkerman” i kontakt podacima.

DJ Funkerman će sve posjetitelje CC Revelina i ljubitelje elektronske glazbe razdrmati svojim daleko poznatim house setom.
 
Na svjetskoj glazbenoj sceni Funkerman je prisutan gotovo cijelo desetljeće, prva osvajanja vrhova top lista doživio je singlovima “Rule The Night” i “The One” 2005. godine, dok je pravi proboj dočekao 2007. suradnjom s još jednim skorim dubrovačkim gostom, Fedde Le Grandeom, u singlu “Wheels In Motion”.
 
Iste godine izašla su još dva singla, “Speed Up” i “3 Minutes To Explain” koje su poharali europske klubove, ali i pronašli svoje mjesto u reklamnim kampanjama.
 
Svoj moto najbolje je sažeo u naslovu albuma iz 2010. godine “House For All”, ali svoju svestranost itekako pokazuje remiksirajući artiste poput Red Hot Chili Peppersa, Sugababes i Moloko.
 

Ulaznice za nastup Funkermana u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 12. srpnja. Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.
 
Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana