DuList IN

Vodimo vas na Denis The Menacea u Revelinu!

Vodimo vas na Denis The Menacea u Revelinu!

DuList i Culture Club Revelin dvoje najbržih čitatelja daruje s po dvije ulaznice za večerašnji nastup jednog od najtraženijih DJe-va Denis The Menace.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz in a našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati nam e-mail poruku naslova “Denis”, s imenom, prezimenom i kontakt brojem.
 
Podsjetimo, Denis The Menace, koji je na sceni više do 15 godina, pravi je house čarobnjak. Njegove produkcije postale su su hitovi diljem svijeta i budući house klasici s nekoliko zlatnih i platinastih nagrada.

Njegov singl „Coracao“ koji je remixirao slavni Axwell (Swedish House Mafia) nalazi se i danas  u prvih top deset Beatport´s House Classic-a.
Denis The Menace nastupa i danas kao support mnogim vodećim DJ-evima kao što su Erick Morillo, Pete Tong, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Dirty South, Roger Sanches, Armin Van Buren, Paul Van Dyke, Tiesto, Axwell, Chuckie, Nicky Romero, David Guetta.

Postao je službeni član  Subliminal Records-a i ima redovite nasupe u Pasha Subliminal Sessions na Ibizi i širom svijeta.
U 2012 surađuje sa Syke ´N´ Sugarstar i zajednički rade „World In Your Hands“ , jednu od najvećih himni u 2012 godini. Njegov novi singl „Love In Me“ sa Shawnee Taylor, Sandro Monte i Erick Morillo još je u top vrtnji na BBC Radio One.
 
Inače, cijene ulaznica su 69 kuna u pretprodaji, na ulazu 99 kuna, a za VIP 149 kuna.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist