DuList IN

Vodimo vas na Brass Knuckles u Revelin!

Vodimo vas na Brass Knuckles u Revelin!

Culture club Revelin i duList daruju dvoje čitatelja s po dvije ulaznice za koncert američkog elektronskog trija Brass Knuckles, koji će sutra, u petak, 19. srpnja nastupiti u CC Revelinu.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom 'W&W', imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Brass Knuckles je  glazbeno-produkcijska DJ grupa sačinjena od producenata Danny D’Brito, Tony Livadas i  DJ Anthony Pisano. Formirani su sa jedinstvenim ciljem produkcije uzbudljivih i brzih elektro-pop hitova i orginalnih house remixeva.

Svoj prvi remix (Beautiful Monster) izdali su  u kolovozu 2010. godine, a koji im donosi brzi uspon u klupskoj remix sceni. U listopadu 2012. Brass Knuckles su potpisali ugovor sa Ultra Music i izdali svoj prvi singl “Bad Habits“ koji je dobio svjetske pohvale i zaslužio stalnu rotaciju na top radio postajama u  Južnoj Floridi (Y100, Power96, Wild 95,5).

Izvan studija Brass Knuckles donose snažan live set koji uključuje instrumente poput gitare, saksofona, bubnjeva što daje veći intenzitet njihovim nastupima. Cijene ulaznica za njihov nastup su 69kuna u pretprodaji, na ulazu 99 kuna, VIP 149 kuna.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović