Natrag
22.2.2019 01:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na Boy Georgea u Revelinu!

1.8.2013 @ 10:09 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s CC Revelinom dvoje najbržih čitatelja daruje s po dvije ulaznice za večerašnji nastup legendarnog britanskog glazbenika Boy Georgea!

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na naš e-mail poslati e-mail poruku naslova „Boy George“, s imenom, prezimenom i kontakt brojem.
Za one koji ne znaju, Boy George ikona je svjetske pop i u novije vrijeme elektronske scene. Priznat je kao jedan od najlegendarnijih umjetnika, koji je još uvijek zadržao snažnu poziciju, stečenu u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni.

Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su Rolling Stone, Mixmag i MTV,  koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je pjevač Boy George, inače nominiran i za nagradu Grammy, stvorio svjetski imidž, koji nadilazi dob, rasu, boju kože vjeru, nacionalnost pa čak i religije.

Dosad je George prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-tih i kao samostalni umjetnik. Također je i dalje na svjetskom tronu kao jedan od najuspješnijih svjetskih DJ-a, čija je potražnja još uvijek na vrhu svjetske elektronske scene.

Početkom 2011. izdao je svoj dugoočekivani album „Ordinary Alien“ koji se sastojao od njegovih neobjavljenih materijala. Odlučivši da se vrati u produkciju uvodi vlastitu izdavačku kuću te je u proljeće 2011. lansirao novu glazbenu eru osnivanjem VG Recordsa sa kolegom DJ producentom Marc Vedom.

Surađivali su s poznatim glazbenicima kao što su Roger Sanchez, Chris Lake, Tom Novy i  Axwell,  Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar i Afrojack i  time stekli ugled na svjetskoj razini.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana