Zanimljivosti

Vlasnici oružja, prijavite svoje liječnike!

Ministarstvo unutarnjih poslova još jedanput poziva vlasnike oružja, koji nisu dostavili podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite da to učine u nadležnoj policijskoj upravi ili postaji osobno izjavom na zapisnik, pismom, faksom ili e-mailom.

Iz policije podsjećaju da je rok do kojeg su građani, koji imaju registrirano oružje, bili dužni izvijestiti policijske uprave ili postaje o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, istekao 5. prosinca 2012. godine.
Navedeno se odnosi na sve vlasnike oružja bez obzira je li im uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za držanje i nošenje oružja važeće ili je isteklo.

– Građanima koji ne dostave nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, odnosno o promjeni izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, ukinut će se oružni list te oduzeti oružje – navode iz PU dubrovačko-neretvanske te podsjećaju vlasnike oružja na obvezu da su, ako promijene izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, i dalje dužni o toj promjeni u roku od 60 dana izvijestiti policijsku upravu ili postaju.

Pročitajte još

POSVETIO SE VRTU I RUŽIČNJAKU Don Robert Ćibarić sport zamijenio poljoprivredom

Dulist

Putin od Hrvatske traži povrat vrijednih slika, evo što su mu poručili iz Ministarstva kulture

Dulist

Obožavatelji ‘Igre prijestolja’ bijesni, peticijom traže ponovno snimanje zadnjih epizoda

Dulist