Politika

Vlahušićeva priprema za Vijeće

Vlahušićeva priprema za Vijeće

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić uoči sjednice Gradskog vijeća sutra održava svoj kolegij.

To je, inače, njegova užanca no ne redovna jer kolegija nije bilo neko vrijeme. A dnevni red je poduži. Na njemu je čak 20 točaka među kojima one najznačajnije – rebalans proračuna za ovu, te prijedlog proračuna za idući godinu.

Pa iako je u pozivu upućenom medijima putem e-maila istaknuto kako su svi materijali dostupni na WEB stranici: Gradsko vijeće – sjednice, ovim putem upućujemo kritiku gradskom protokolu budući da na webu Grada još nema niti obavijesti da se sjednica Gradskog vijeća održava 14. prosinca, a kamoli da je priložen i dnevni red i materijali o kojima će vijećnici raspravljati.

Osim o proračunu, na kolegiju će se raspravljati i o zakupu javnih površina, naknadi za nedostajuće parkirališno mjesto, ostvarivanju prava na subvenciju troškova za najam stana mladima, o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi….

A spomenimo i prijedlog odluke o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Grada Dubrovnika namijenjenih financiranju političkih stranaka i nezavisnih vijećnika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika u 2012. godini.
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist