Natrag
21.3.2019 11:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić želi drugi mandat!

11.4.2012 @ 19:25 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Kako duList ekskluzivno doznaje, na današnjem redovitom kolegiju s pročelnicima gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić samokandidirao se za gradonačelnika na idućim lokalnim izborima.

Naime, u svom uvodnom monologu Vlahušić je okupljenim pročelnicima i drugim djelatnicima Gradske uprave kazao kako je upravo on kandidat za gradonačelnika na idućim lokalnim izborima te kako namjerava osvojiti još jedan gradonačelnički mandat.

Na gradonačelnikov monolog nitko se na kolegiju nije osvrnuo niti ga je komentirao.

Ostalo je nejasno misli li se Vlahušić za svoj drugi gradonačelnički mandat kandidirati samostalno ili uz podršku koalicijskih partnera, prije svega SDP-a, budući da oni, kako saznajemo, vrlo ozbiljno razmišljaju o isticanju svog kandidata.

Iako nikakav dogovor na nacionalnoj razini između SDP-a i HNS-a o Dubrovniku nije ostvaren, Vlahušić je očito nestrpljiv i želi biti jedan korak ispred drugih koalicijskih partnera.

Možda je ovo prilika da dubrovački SDP konačno nametne svog kandidata i time pošalje jasnu poruku i Zagrebu i Vlahušiću.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana