Natrag
23.2.2019 06:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić zbog pisama pod istragom DORH-a!

29.5.2013 @ 14:31 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Nakon što su članovi Liste građana „Srđ je Grad“ Kaznenom odjelu Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku podnijeli kaznenu prijavu protiv kandidata Andra Vlahušića zbog slanja pisama pacijentima, odnosno protuzakonitog korištenja osobnih podataka, dubrovački DORH pokrenuo je istragu.

Nositelj Liste „Srđ je Grad“ Igor Miošić za duList je potvrdio kako je na molbu Krim policije dostavio imena osoba čije je osobne podatke Vlahušić zloupotrijebio.

– Nakon što sam iz Krim policije dobio molbu da im dostavim imena ljudi čiji su osobni podaci zloupotrijebljeni, to sam jutros i učinio e-mailom – potvrdio je Miošić.

Iz PU dubrovačko-neretvanske duList neslužbeno saznaje kako su, po nalogu DORH-a, pokrenuti izvidi, a u sklopu kojih će već u petak biti obavljeni prvi obavijesni razgovori s građanima, pacijentima Andra Vlahušića, a čije je osobne podatke Vlahušić koristio iz baze podataka Opće bolnice Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana