Natrag
23.6.2018 15:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić zbog Igara neće na suđenje

9.7.2012 @ 19:28 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić zbog sutrašnjeg otvaranja 63. Dubrovačkih ljetnih igara neće se pojaviti pred Županijskim sudom u Splitu na suđenja za aferu Šipan.

Kako donosi Index.hr gradonačelnik se ispričao preko svog odvjetnika Joška Čeha, mora biti na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara, a skupilo se i dosta protokola tako da od suđenja sutra neće biti ništa.

Rasprava koja je trebala početi sutra, 10. srpnja, ovog puta trebala je biti održana kroz četiri dana, dakle od 10. do 13 srpnja, a ovo će biti druga odgoda nastavka suđenja za aferu Šipan. Podsjetimo, ročište je već bilo odgođeno u svibnju kada se na sudu zbog navodne bolesti nije pojavio gradonačelnikov koalicijski partner Pero Vićan.

No nije bio bolestan jer je istog dana kada je trebalo biti održano ročište viđen u Zagrebu na Izvršnoj sjednici HNS-a.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana