Natrag
21.2.2019 19:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić upozorio DORH na pljačku proračuna!

22.10.2011 @ 15:52 Andrea Falkoni Račić Politika
5;5

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić je s govornice Gradskog vijeća pozvao sva državna tijela, te upozorio i Državno odvjetništvo

i Policijsku upravu da po njegovoj procjeni 'u Dubrovniku postoji organizirana skupina ljudi koja se udružila da opljačka proračun grada za najmanje 100 milijuna kuna'.

Sve to rekao je nakon svog 'elaborata' o dopisu Privredne banke Zagreba zbog neispunjavanja obveza po kreditu za gradnju javne garaže na Ilijinoj glavici. No, kredit od 12 milijuna eura podigla je Midia Grupa dok Grad Dubrovnik nije jamac tom kreditu. Ipak Vlahušić je upozorio gradske vijećnike i javnost da ukoliko se u roku od 30 dana ne postogne dogovor i ne ipsune dospjele kreditne obveze postoji opasnost od arbitraže. Tada bi se gradski proračun mogao naći u opasnosti za najmanje 100, a najviše 200 milijuna kuna.
Pitanje o dopisu PBZ-a i o tome što Grad kani poduzeti gradonačelniku je na sjednici Gradskog vijeća pod vijećničkim pitanjima postavila Olga Muratti.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana