Aktualno

Vlahušić se odriče Župan Rusković

Vlahušić se odriče Župan Rusković

Zbog jučerašnje izjave kako mladi iz Australije i Novog Zelanda u Dubrovniku nisu poželjni Vlahušić je odlučio ne produžiti ugovor Pavi Župan Rusković.

O tome ju je osobno i izvijestio na sastanku ovog četvrtka istaknuvši kako je Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika, čiji je predsjednik, predložio da se njen angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011. godine više ne produžava.

– Grad Dubrovnik je otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob.

Osobni stavovi Pave Župan Rusković koje je iznijela predstavljajući rad Destinacijskog managementa, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima su ocijenjeni neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se nakon konzumiranja postojećeg ugovora do kraja on neće produžiti – istaknuto je na webu Grada.

A upravo je sam Vlahušić Pavu Župan Rusković imenovao u listopadu prošle godine svojom savjetnicom za turizam za što joj se isplaćivala i mjesečna naknada od oko 11 tisuća kuna bruto. 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist