Natrag
24.5.2018 21:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić s katalogom šeta po svijetu

15.6.2012 @ 23:46 Baldo Marunčić Aktualno
1;1

Podijelite:

Njegova putovanja ne prestaju i više ga se gotovo i ne može pratiti. Nedavno Venecija, pa Krakow, neki dan Berlin, danas St. Petesburg.

Očito je gradonačelnik Andro Vlahušić sebi dao zadatak da u zadnjoj četvrtini svoga mandata proputuje zemaljsku kuglu, pa se možemo nadati da će doskora „skočiti“ i do Dalekog istoka, a podsjetimo na američko je tlo već nogom krčio.

U svom zadnjem pohodu Vlahušić boravi u St. Petersburgu na poziv guvernera ovog ruskog grada, Gregorya S. Poltavchenka.

Naravno, ne ide se Vlahušić lentravati samo s tamošnjim političarima kako bi sutra svojim unucima imao o čemu pričati. On na svojim putovanjima predstavlja magnet za razne strane ulagače. Na gradskim smo internetskim stranicama tako saznali kako je „guverner Poltavchenko s velikim zanimanjem pregledao katalog razvojnih projekata Grada Dubrovnika u kojem su moguća ulaganja u privatnom i javnom sektoru ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna“.

"Kako bi se ruske gospodarstvenike upoznalo s ovim projektima i perspektivom razvoja Dubrovnika dogovoreno je kako će guverner Poltavchenko okupiti predstavnike zainteresiranih kompanija koji će pod vodstvom člana Vlade St. Petersburga gospodarstvo Alexanderom Prokhorenkom posjetiti Dubrovnik u rujnu" – piše Grad Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana