Aktualno

Vlahušić s katalogom šeta po svijetu

Vlahušić s katalogom šeta po svijetu

Njegova putovanja ne prestaju i više ga se gotovo i ne može pratiti. Nedavno Venecija, pa Krakow, neki dan Berlin, danas St. Petesburg.

Očito je gradonačelnik Andro Vlahušić sebi dao zadatak da u zadnjoj četvrtini svoga mandata proputuje zemaljsku kuglu, pa se možemo nadati da će doskora „skočiti“ i do Dalekog istoka, a podsjetimo na američko je tlo već nogom krčio.

U svom zadnjem pohodu Vlahušić boravi u St. Petersburgu na poziv guvernera ovog ruskog grada, Gregorya S. Poltavchenka.

Naravno, ne ide se Vlahušić lentravati samo s tamošnjim političarima kako bi sutra svojim unucima imao o čemu pričati. On na svojim putovanjima predstavlja magnet za razne strane ulagače. Na gradskim smo internetskim stranicama tako saznali kako je „guverner Poltavchenko s velikim zanimanjem pregledao katalog razvojnih projekata Grada Dubrovnika u kojem su moguća ulaganja u privatnom i javnom sektoru ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna“.

"Kako bi se ruske gospodarstvenike upoznalo s ovim projektima i perspektivom razvoja Dubrovnika dogovoreno je kako će guverner Poltavchenko okupiti predstavnike zainteresiranih kompanija koji će pod vodstvom člana Vlade St. Petersburga gospodarstvo Alexanderom Prokhorenkom posjetiti Dubrovnik u rujnu" – piše Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist