Natrag
19.2.2019 22:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić s ekipom na America’s Cupu u Veneciji

17.5.2012 @ 11:52 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika i njegov bliski krug naredna tri dana boravit će u Veneciji.

Inače, kako su nam potvrdili iz Gradske uprave, u trodnevni posjet putuje i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti, Vlahušićev savjetnik Rikard Rosetti te stručni suradnik za odnose s javnošću Mario Tevšić. Pozvana je bila i gradska vijećnica Doris Lepeš Matić, no u Gradu nisu sigurni je li i ona na popisu putnika.

Riječ je o uzvratnom posjetu gradu prijatelju i gradonačelniku Venecije Giorgiju Orsoniju, tijekom kojeg će Vlahušić i Muratti sasvim sigurno uživati i u jedrenju jer se tamo jedri druga regata America's Cupa.

Zanimljivo je i to, a što neslužbeno doznajemo, kako je tri dana boravka u Veneciji gradonačelnik Vlahušić platio oko 55 tisuća kuna. Naravno riječ je samo o troškovima puta i smještaja, dok će se dnevnice i putni nalozi pisati naknadno.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana