Grad

Vlahušić: Razapeli bi me k’o Isukrsta!

Vlahušić: Razapeli bi me k'o Isukrsta!

Prilikom rasprave o rebalansu proračuna za 2014. godinu HL-ovog Matka Bupića zanimalo je kakav će učinak imati odluka Ustavnog suda o stavljanju van snage tzv. ‘Lex Vlahušića’, kojim je on pokušao upravljanje zidinama prebaciti na Grad Dubrovnik.

– Postoji nalog svim pročelnicima odjela da zaustave svu potrošnju koja je bazirana na tim prihodima. Mi smo zaključno sa  18.ožujka ostvarili isto prihoda kao i prošle godine, a potrošnja je na sličnoj razini. Nismo potrošili više nego prošle godine, ali moramo paziti u sljedećem razgdoblju – rekao je pročelnik za financije Niko Pavlović.

– Zavod za obnovu Dubrovnika ove godine neće imati 42 milijuna kuna, nego samo 3-4 milijuna kuna koje će osigurati Grad Dubrovnik – rekao je Andro Vlahušić objašnjavajući što će se dogoditi ako Ustavni sud u potpunosti stavi van snage Zakon o obnovi spomeničke cjeline Dubrovnika.

-Pogledajte Orlanda. Da sam ja rekao da se makne zastava s njega vjerojantno bi me razapeli k’o Isukrsta – ogorčeno je zavapio Vlahušić s govornice i ponovno počeo ‘udarati’ po DPDS-u koji mu je ponovno kriv za to što Grad ‘nema novca za vrtiće, ljetnikovce, škole.’

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist