Natrag
24.4.2019 20:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić: Razapeli bi me k’o Isukrsta!

22.3.2014 @ 17:18 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Prilikom rasprave o rebalansu proračuna za 2014. godinu HL-ovog Matka Bupića zanimalo je kakav će učinak imati odluka Ustavnog suda o stavljanju van snage tzv. ‘Lex Vlahušića’, kojim je on pokušao upravljanje zidinama prebaciti na Grad Dubrovnik.

– Postoji nalog svim pročelnicima odjela da zaustave svu potrošnju koja je bazirana na tim prihodima. Mi smo zaključno sa  18.ožujka ostvarili isto prihoda kao i prošle godine, a potrošnja je na sličnoj razini. Nismo potrošili više nego prošle godine, ali moramo paziti u sljedećem razgdoblju – rekao je pročelnik za financije Niko Pavlović.

– Zavod za obnovu Dubrovnika ove godine neće imati 42 milijuna kuna, nego samo 3-4 milijuna kuna koje će osigurati Grad Dubrovnik – rekao je Andro Vlahušić objašnjavajući što će se dogoditi ako Ustavni sud u potpunosti stavi van snage Zakon o obnovi spomeničke cjeline Dubrovnika.

-Pogledajte Orlanda. Da sam ja rekao da se makne zastava s njega vjerojantno bi me razapeli k’o Isukrsta – ogorčeno je zavapio Vlahušić s govornice i ponovno počeo ‘udarati’ po DPDS-u koji mu je ponovno kriv za to što Grad ‘nema novca za vrtiće, ljetnikovce, škole.’

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana