Grad

VLAHUŠIĆ PROGNOZIRA Prolazimo mi i Olgin SDP, baš da vidim hoće li Šuicu ostaviti na nemilost DORH-a!

Andro Vlahušić - Zračni most

-Gotova su oba prijedloga i rebalans za 2014. godinu i proračun za 2015. godinu.

Bez obzira na to što smo ostali bez dijela prihoda, Grad ima više milijuna kuna na računu. Poslovnu godinu ćemo završiti vrlo uspješno. Proračun za 2015. godinu ne uključuje prihode koji nisu realni. Zatvorena je financijska konstrukcija u cjelosti, proširena su brojna socijalna prava, od vrtića, studenata, umirovljenika itd. Najvažnija je stvar u ovom proračunu jednokratno plaćanje cijele javne garaže. Nema garaže više kao problema – komentirao je u svom stilu mogućnost rušenja Gradskog vijeća na stavci proračuna za 2015. godinu. gradonačelnik Dubrovinka Andro vlahušić, a na naše pitanje znači li to svih 40 milijuna kuna odjednom, odgovara:
-Tako je. PBZ-u će se sve platiti odjednom. To će biti sve pred Gradskim vijećem – rekao je Vlahušić (ne pojašnjavajući točan model) koji se s nama složio kako je nadolazeća sjednica Gradskog vijeća u prvom redu političko pitanje.

Što nam je sve rekao gradonačelnik Vlahušić, kome prognozira prolaz izbornog praga, zašto će Šuica biti ostavljena na milost i nemilost DORH-a pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist