Natrag
26.4.2018 22:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić priznao da je Vićan u sukobu interesa!

5.7.2012 @ 18:24 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Izjavom za Dubrovačku televiziju gradonačelnik Vlahušić priznao je kako je po pitanju groblja Dubac nezavisni vijećnik Pero Vićan u sukobu interesa.

Naime, Vlahušić je, negiravši prepostavke nekih medija kako je nezavisni vijećnik Pero Vićan bojkotirao sjednicu Gradskog vijeća baš zbog groblja Dubac, kazao:

– Koliko znam to nije istina. Gospodin Vićan i svi drugi vlasnici znaju koje su cijene od prije određene. Naša je procjena da sudski vještaci koje smo mi i Općina Župa dubrovačka angažirali ne mogu bitno odstupati od procjene ovlaštenog vještaka Državne uprave – kazao je gradonačelnik.

Spomenuvši Vićana kao jednog od vlasnika zemljišta gradonačelnik je zapravo priznao kako je nezavisni vijećnik u slučaju izgradnje groblja Dubac u sukobu interesa.

Podsjetimo, tri obitelji prihvatile su ponuđenu cijenu od 207 kuna po kvadratu, temeljem procjene sudskog vještaka, a Salahudin Muslić, iza kojeg stoji nezavisni vijećnik Pero Vićan, odbija prihvatiti takvu ponudu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana