Zanimljivosti

Vlahušić ponovno pao na ledu!

Vlahušić ponovno pao na ledu!

Klizalište je otvoreno! Za 20 kuna po satu Dubrovčani, posebno oni mlađi, i ove će godine moći uživati na klizalištu postavljenom u Gospinom polju.

No, nažalost zimski praznici u Dubrovnik su gotovi. Škola je počela jučer, 9. siječnja pa se s pravom može postaviti pitanje zašto se o tome nije vodilo računa kod ovogodišnjeg otvaranja klizališta? U ledenim radostima ipak najviše vole uživati upravo djeca školskih uzrasta, a to bi i gradskoj upravi trebalo biti na pameti.

Klizalište je otvorio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, koji je u Gospino polje stigao sa suradnicima.Već  tradicionalno okušao se gradonačelnik u klizanju, a ponovno mu se, kao i lani, 'omaknula' greška. Opet je osjetio kako je to pasti – na led. Podnio je to sa smješkom na licu!

Ove godine površina leda je povećana, istaknuli su iz Grada Dubrovnika, i to na 450 m2, a klizalište će svaki dan biti otvoreno od 9 do 22 sata.

Iz bogatog programa izdvaja se okupljanje prvog dubrovačkog hokejaškog kluba „Čaglji“ te njihovih navijačica Cool Girlsica, a u planu je i turnir za mlađe kadete na kojima će nastupiti profesionalni hrvatski hokejaški klubovi.

Očekuje se i održavanje turnira hokejaških veterana iz cijele regije, kao i revije umjetničkog klizanja. Sat vremena klizanja košta 20 kuna, klizači se na ledu mijenjaju svaki puni sat, a klizalište će ostati otvoreno do početka ožujka.

 

Pročitajte još

BRAVO! Sven Dragobratović od kockica izradio ‘Mini Dubrovnik’

Dulist

BLOG MUZEJA I GALERIJA KONAVALA SLAVI ROĐENDAN U 4 godine 720 ‘samoniklih priča’

Dulist

Kumkvat – malen, snažne arome i ljekovit

Dulist