Natrag
26.3.2019 11:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić odbio poslušati ministra Ostojića

5.1.2012 @ 22:26 Barbara Đurasović Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić neće mijenjati odluku o raskidu ugovora s Pavom Župan Rusković, predsjednicom Destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika, iako mu je ministar turizma Veljko Ostojić predložio da preispita svoju odluku.

– Gradonačelnikova preporuka Turističkoj zajednici grada Dubrovnika o neproduljavanju ugovora ostaje na snazi. Osobni stavovi Pave Župan Rusković, koje je iznijela predstavljajući Destinacijski menadžment, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima, ocijenjeni su neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se ugovor nakon isteka 31. prosinca 2011. neće produžiti – potvrdio je to Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović.

Pave Župan Rusković, podsjetimo, kritizirala je ponašanje dijela mladih turista iz Australije i Novog Zelanda koji su svojim postupcima izazivali skandal u Gradu. Zbog njezinih ju je izjava gradonačelnik Vlahušić smjenio s čelnog mjesta Destinacijskog menadžmenta. Unatoč preporuci mininstra Ostojića, Vlahušić je ostao pri svojoj odluci. 

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana