Aktualno

Vlahušić: Očekivao sam ovakve rezultate

Vlahušić: Očekivao sam ovakve rezultate

Nakon objave prvih privremenih rezultata DIP u stožeru HNS-a, odnosno kandidata za gradonačelnika Andra Vlahušića vlada 'rezervirana euforija'.

Iako su s oduševljenjem prihvaćeni prvi neslužbeni rezultati po kojima Andro Vlahušić ostaje gradonačelnik Dubrovnika, još uvijek se čeka službena potvrda. Među uzvanicima i partnerima mogu se vidjeti i istaknuta lica iz SDP-a, poput Olge Muratti i Božidara Memeda.

-Rezultati jesu neslužbeni, ali očekivali smo ovo. Imali smo potporu svih lijevih opcija i već slavimo – komentirao je ove rezultate predsjednik HNS-a Antun Pravedan.

Vlahušić: Presuda je smiješna
 
Stari i novi gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić rezultate je dočekao na Ilijinoj glavici gdje se uživo javio u Dnevnik Nove TV, gdje je istaknuo kako je očekivao ovakve rezultate.
 
Na upit novinara hoće li uskoro biti realiziran projekt golfa na Srđu Vlahušić je istaknuo kako će se ta točka naći pred gradskim vijećnicima već na prvim sjednicama, bez obzira uspije li formirati većinu s vijećnicima liste ‘Srđ je Grad’. Na novinarski upit da komentira nepravnomoćnu presudu za aferu Šipan Vlahušić je istaknuo:
-Ta presuda je smiješna. Sutkinja je u čitanju rekla kako sam iznevjerio povjerenje birača. Ja sam jedini čovjek u Hrvatskoj osuđen za nematerijalnu štetu – rekao je Vlahušić.
 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist