Natrag
23.5.2018 14:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić na sudu javnosti

30.5.2012 @ 14:46 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Za sada nemam komentara – kratko je odgovorila dr. Marija Čale Mratović na pitanje duLista je li ona kandidatkinja HNS-a za županicu na idućim lokalnim izborima.

Za komentar te informacije pitali smo i predsjednika dubrovačkog HNS-a Antuna Pravedana, koji je kazao kako su unutar stranke u tijeku tek preliminarni razgovori, te kako ništa nije odlučeno niti može izlaziti u javnost s ikakvim imenma. Dodao je kako se i ime dr. Čale Mratović spominje u tim razgovorima.

– Sve u svoje vrijeme. O svemu će se odlučivati u rujnu ili listopadu. O kandidatima za župana, gradonačelnike i načelnike. Također ćemo procijeniti hoćemo li na izborima nastupiti samostalno ili u koaliciji s SDP-om i HSU-om – kazao je Pravedan, dodavši kako su u stranci bliži drugom rješenju.

– O pojedinim imenima tražit ćemo očitovanje javnosti i onda odlučiti tko su naši kandidati – istaknuo je Pravedan, a na naše pitanje odnosi li se to i na dubrovačkog gradonačelnika Vlahušića, Pravedan je odgovorio:  Apsolutno!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana