Natrag
19.3.2019 20:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

VLAHUŠIĆ KRŠI GRADSKU ODLUKU ‘Izgradnja na Montovjerni će prestati, kazne će biti drastične!’

16.6.2018 @ 13:42 Dulist Aktualno

Podijelite:

Izvođač radova i investitor na gradilištu na Montovjerni je Mladen Vlahušić, brat Andra Vlahušića. Ovo je samo jedan od primjera Vlahušićeve vladavine. Nevjerojatna je činjenica kako je upravo brat bivšeg gradonačelnika jedan od onih koji nije poštovao zakone Grada Dubrovnika posljednjih osam godina, a ne želi ih poštovati ni danas. Pod tim mislim kako je njegov brat mogao raditi po danu i po noći, kad god i gdje god je trebao. Ali mi ćemo ih ‘natjerati’ na poštivanje reda i naučiti poštovati ovaj Grad – reagirao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na pritužbe stanovnika Ulice od Montovjerne koji su se obratili DuListu zbog izvođenja iskopa na gradilištu na Montovjerni čime se krši gradska Odluka o obavljanju građevinskih radova tijekom turističke sezone koja je stupila na snagu u petak 15. lipnja.

Franković nam je potvrdio informaciju kako su na teren izašli komunalni redari koji su ispisali kaznu za današnje izvođenje radova. Dodaje kako je cijeli slučaj prijavljen Policiji.

– Komunalno redarstvo je slučaj već prijavio građevinskoj inspekciji i zatražilo izlazak na teren – ističe gradonačelnik.

Također je najavio kako će se na idućoj sjednici Gradskog vijeća hitno donijeti odluka o drastičnom povećanju kazne za izvođenje radova tijekom turističke sezone.

-To je jedan od načina kako bi se ovakvi ‘divljaci’ zaustavili – zaključio je.

Foto: DuList/Čitatelj

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana