Grad

Vlahušić kaznio La Bodegu, Trocadero, Điratu i Ziggyja

Vlahušić kaznio La Bodegu, Trocadero, Điratu i Ziggyja

Zbog učestalog remećenja javnog reda i mira gradonačelnik Andro Vlahušić skratio je radno vrijeme La Bodegi, Trocaderu, Đirati i Ziggyju. Tako će navedeni ugostiteljski objekti u idućih mjesec dana svoja vrata zatvarati dva sata ranije.

Svi su tijekom ljeta imali tri ili više prekršaja zbog remećenja javnog reda i mira, a koji su se uglavnom odnosili na glasno puštanje glazbe van dozvoljenog vremena.

Predstavnike ugostitelja s rješenjima su u utorak upoznali pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika Igor Deranja i zamjenik gradonačelnika Željko Raguž uz prisustvo djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– Budući da se među prekršiteljima ne nalazi nitko od ranije sankcioniranih ugostitelja zamjenik gradonačelnika Željko Raguž ustvrdio je kako se ova mjera pokazala vrlo djelotvornom u očuvanju javnog reda i mira – ističe se u priopćenju Grada Dubrovnika, uz napomenu kako su u srpnju iste mjere izrečene za noćni klub ‘Platanus’ i ugostiteljski objekt ‘Raj’.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist