Aktualno

“Vlahušić je opravdao naziv Mali Neron!”

"Vlahušić je opravdao naziv Mali Neron!"

O posljednjem potezu aktualnog gradonačelnika Vlahušića, ekocidu u ulici Uz Posat za mišljenje i stav upitali smo kandidate za dubrovačkog gradonačelnika.

– Uništavati tako lijepu ulicu koja je jedna od poznatijih ulica je zbilja katastrofa, ali to je još jedan dokaz da Vlahušić radi neplanski. Njemu ujutro padne napamet što napraviti i onda to radi, na štetu i građana i Grada – Teo Andrić, kandidat HDZ-HSLS-HSP AS.

– Ovo je još jedan potez kojim gradonačelnik na sebe skreće pozornost, sve je to dio predizbornog paketa. Znajući kako Vlahušić ne preza do ničega, ne čudi me ni priča o mogućem postavljanju nekih pokretnih skala.U svakom slučaju jasno mi je zašto su građani revoltirani, podržavam ih i ne mislim da je taj ekocid bio pametan potez. Ogorčen sam – Matko Bupić, kandidat Stranke rada – Hrvatskih laburista.
 
– Moglo se prorijediti oleandre, a ne besmisleno sjeći kao da je to bodljikava ograda, a to su de facto lijepa stabla u cvatu. U načelu i inače ne podržavam nikakvu sječu osim za zaštitu građana potrebnu – Marija Delija, nezavisna kandidatkinja.

– Mislim da je jednostavno nezamislivo i neprihvatljivo da se takvo nešto događa u Dubrovniku i da se park toliko godina star uništava bez ikakvih suglasnosti. Zapravo nije to ništa čudno, jer ovo opravdava naziv "Mali Neron" kojim u zadnje vrijeme ljudi nazivaju gradonačelnika. Što se mandat bliži kraju, kao da je došlo do ludila – Niko Šalja, kandidat SDP-HSU.

– Radi se o novom skandalu u Gradu za što je kriva i gradska uprava. Ne može samo i jedino gradonačelnik brinuti o ozbiljnim stvarima. To je novi dokaz žurne potrebe temeljite rekonstrukcije gradske uprave u kojoj desna ne zna što radi lijeva – Pero Vićan, kandidat DDS-a.

– Jednostavno nemam snage poći vidjeti tu situaciju. Sugrađani, moramo stati na kraj ovom ludilu. – Vjekoslav Vierda, kandidat Stranke Dubrovnik Regija.

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist