Politika

VLAHUŠIĆ FRANKOVIĆU ‘Čija je zadnja riječ u dubrovačkom HDZ-u?’

HNS-ov kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić uputio je otvoreno pismo HDZ-ovom kandidatu Matu Frankoviću, a sve povodom priopćenja Blaža Peza.

– Poštovani gospodine Franković, nakon što sam pročitao priopćenje gospodina Peza, pitam se poštuju li se HDZ-u riječi koje ste dali Vi, kao njihov predsjednik o pozitivnoj kampanji. Je li govor gospodina Peza korektan govor, je li spominjanje riječi “bijedno, licemjer, prodavač magle” i slično korektno ponašanje u kampanji, ali i van kampanje?
Danas se u Mokošici ispred crkve okupilo petnaestak volontera i aktivista, koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme i očistili ovaj prostor, između ostalog i Madonu s Kristom. Zar mislite da je licemjerno volontirati? Zar je bilo bijedno očistiti ovaj vjerski spomenik?

Riječi koje Vaš suradnik koristi, kao i jučer gospodin Dobroslavić, ne govore samo o njima, nego i o stranci kojoj pripadaju. Po nama su to govori mržnje.
Poštovani gospodine Franković, očekujemo Vaše službeno očitovanje, kako bi mi, kao i građani Dubrovnika, znali čija je zadnja riječ u dubrovačkom HDZ-u, tko ga vodi i tko odlučuje?

Mi se nećemo spuštati na razinu Vaših suradnika, nastavljamo s kampanjom u kojoj ćemo ostati korektni, prema Vama, svim političkim konkurentima i građanima Dubrovnika – napisao je u priopćenju Andro Vlahušić.

Pročitajte još

Jadran Barač o ‘javnoj cesti privatnog interesa’

Dulist

Kristić savjetuje Lokrumu: Kupite zgradu Atlantske plovidbe, koja je četiri puta jeftinija od ex Kapetanije

Dulist

REZULTAT ‘POLITIČKE PROSTITUCIJE’ SDP: ‘Obrazovna reforma u rukama je stranke koja s glasačima stane u jedan lift’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija