Natrag
23.4.2019 10:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić: Dopis Midia grupe je neprihvatljiv

31.1.2012 @ 19:32 Barbara Đurasović Garaža

Podijelite:

Dobili smo dopis Midia grupe koji je za nas neprihvatljiv. Stoga sam dao nalog direktoru Ragusa parkinga Jugu Bašici da garaža nastavi normalno

sa svojim poslovanjem, po istim uvjetima kao što smo radili do sada, na što imamo apsolutno pravo – izjavio je gradonačelnik Andro Vlahušić. On je u svojoj izjavi za Radio Dubrovnik također istaknuo kako je Grad Dubrovnik u protekle dvije godine obavio niz razgovora sa PBZ-om i Midia grupom. 

– Grad nema nikakvu financijsku mogućnost da nešto plati jer ne postoji nijedan račun koji građani Dubrovnika i sam grad nisu platili prema Midia grupi ili PBZ-u. Dakle, sve svoje obveze smo ispunili u cijelosti bez obzira na međusobne odnose,  koji su rađeni neprofesionalno i na dugi rok i na tome da garaža posluje pozitivno. To su PBZ i Midia grupa preuzele na sebe, odnosno da će svoj dio redovito plaćati, stoga ne možemo taj posao obaviti za njih.

S druge strane, svjesni smo da bez poslovnog centra na garaži to neće biti dugoročno isplativo i zato smo dali u izmjenama i dopunama GUP-a mogućnost da se nadogradi poslovni centar – zaključio je Vlahušić.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana