Zanimljivosti

Vlaho Mujo novi predsjednik KUD-a ‘Stjepan Radić’

Za novog predsjednika KUD-a ‘Stjepan Radić’ Pridvorje izabran je Vlaho Mujo, a za njegovog zamjenika dosadašnji predsjednik Ivica Karaman. Odlučeno je to na izbornoj skupštini KUD-a u nedjelju u dvorani župne crkve Sv. Srđa i Baha u Pridvorju. 

Dopredsjednici su Toni Prusina i Adriano Kostopeč, a članovi izvršnog odbora su i Denis Kolić, dugogodišnji tajnik KUD-a, te Jelena Mihočević i Stijepo Kralj. Uz Izvršni odbor, skupština KUD-a izabrala je i članove upravnog i nadzornog odbora.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se svima koji su do sada vodili KUD, prisjetivši se osnivača KUD-a pok. Stjepana Marinovića, a posebno je istaknuo kako je Pridvorje središnje mjesto u Konavlima koje baštini veliku tradiciju koja svakoga obvezuje. Novi predsjednik najavio je nove aktivnosti folklorne i glazbene sekcije KUD-a, kao i osnivanje tradicijsko-kulturne sekcije koja će obogatiti društveni život Pridvorja.

Pročitajte još

VELIKAN HRVATSKOG GLUMIŠTA Gospar Miše Martinović slavi 94. rođendan!

Dulist

Buduće mame, imate pitanja ili sumnje? Posjetite radionicu ‘Porod bez straha’!

Dulist

KRASNE, UKUSNE I MIRISNE Jesmo li zaboravili na nespole?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija