Natrag
22.2.2019 11:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahinić sumnja u Vlahušićev razlog puta u New York

10.12.2012 @ 19:38 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Po mom skromnom mišljenju nemate obraza gradonačelniče da 6. prosinca niste bili u Dubrovniku – rekao je vijećnik Marinko Vlahunić gradonačelniku Vlahušiću, upitavši ga zašto 6. prosinca nije bio u gradu.

– Svi se ne mogu načuditi da na jednom tako važnijem datumu nema domaćina. Vi ste gradonačelnik, domaćin – rekao je Vlahinić.

Na to mu je Vlahušić dao vrlo emotivan odgovor prepričavši sve ono što je 6. prosinca 1991. godine radio u napadnutom gradu, od toga da je obiteljima Skočko i Urban morao priopćiti najtužniju vijest o pogibelji njihove djece, do skidanja zastave sa Straduna koja je nedavno vraćena Gradu, do poziva građanima na gašenje zapaljenog grada.  

– Vi ste morali ostati u Dubrovniku. Inače imam pravo sumnjati da ste na marginama tog sastanka, jer je jedna od članica žirija arhitektica vila na Srđu, netransparentno radili nešto u privatni interes – odgovorio mu je na kraju Marinko Vlahinić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana