Sport

VK Jug u izboru za sportski brand godine

VK Jug u izboru za sportski brand godine

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje ušao je u najuži izbor, među šest najboljih sportskih brendova godine u Hrvatskoj.

Naime, Jug se našao u konkurenciji zagrebačkim KHL Medveščakom, Dinamom, Hajdukom, Rukometnim klubom Zagreb i NK Rijeka. U slovenskom Portorožu, na najvećoj regionalnoj konvenciji SPORTO, naslov najboljeg sportskog brenda je odnio Medveščak, a Jugu je, kao jedinom predstavniku vaterpola, bila čast naći se u takvom društvu.

Inače, izbor se vodio mišljenjem struke i javnosti, a kroz istraživanje koje je provela specijalizirana agencija Mediana.

– Biti proglašen i nagrađen sportskim brandom godine, u društvu najvećih sportskih kolektiva iz Hrvatske i regije i u sklopu profesionalne sportske konferencije, iznimna je čast i veliko priznanje svemu što smo s našim navijačima i partnerima gradili posljednje četiri godine. Kada znate da se nagrada dodjeljuje na osnovu mišljenju i ocjena javnosti i kako su kriteriji između ostaloga bili i prepoznatljivost, posebnost, odnosi i komunikacija s navijačima, uspjeh i zadovoljstvo s postignutim rezultatima sigurno je kako se naš trud isplatio i kako smo dokazali da je sport postao više od sporta. Ova nagrada dokaz je svakodnevnog truda, profesionalnosti i znanja koja smo uložili i ulagali u ovaj klub stvorivši ga najboljim', izjavio je Ranko Vučinić, direktor odnosa s javnošću Medveščaka prigodom preuzimanja nagrade u slovenskom Portorožu.

I ovom prigodom čestitamo Medveščaku na ovoj vrijednoj nagradi, a  zahvaljujemo se našim navijačima i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju i održavanju Juga kao branda.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr