Natrag
21.2.2019 09:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Vjerujemo da će građani podržati Golf”

27.3.2013 @ 17:10 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Nakon što je Ministarstvo uprave donijelo odluku o ispravnosti referendusmkog pitanja i dostatnom broju potpisa birača za raspisivanje, priopćenjem za javnost oglasio se i ulagač, tvrtka Razvoj Golf. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Povodom danas donesene Odluke Ministarstva uprave, a kojom se utvrđuje ispravnost Prijedloga za raspisivanje referenduma u Dubrovniku, obavještavamo javnost da pozdravljamo ovu odluku i priliku da građanke i građani Dubrovnika odlučuju na referendumu.

Naime, samo dan nakon što je u ime Europske komisije njen predsjednik Jose Manuel Barroso ukazao na važnost ove investicije za Republiku Hrvatsku te se raspitivao o preprekama na koje je ovaj projekt naišao, Ministarstvo uprave je donijelo zaključak u kojem se utvrđuje ispravnim Prijedlog za raspisivanje referenduma.

Ova odluka Ministarstva uprave zasigurno će ukloniti i zadnju prepreku dovođenja u život naše investicije, a time i otvaranju novih, toliko potrebnih radnih mjesta za građane grada Dubrovnika i produljenju turističke sezone, koja će imati pozitivne efekte na cijeli grad i dubrovačku okolicu.

Vjerujemo da će većina građana Dubrovnika u konačnici podržati projekt Golfa na Srđu.

Sve što se događalo u proteklih nekoliko mjeseci predstavljalo je jednu veliku javnu raspravu o projektu tijekom koje smo ispunili sve zakonske uvjete koje su pred nas postavili i grad Dubrovnik i županija.

Projekt je u potpunosti usklađen sa svim prostorno planskim dokumentima, a Grad i županija trebaju razvoj, nove projekte i u konačnici novi zamah za Grad.

Ivan Kusalić, prokurist
Razvoj Golf d.o.o.”

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana