Aktualno

“Vjerujemo da će građani podržati Golf”

Nakon što je Ministarstvo uprave donijelo odluku o ispravnosti referendusmkog pitanja i dostatnom broju potpisa birača za raspisivanje, priopćenjem za javnost oglasio se i ulagač, tvrtka Razvoj Golf. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Povodom danas donesene Odluke Ministarstva uprave, a kojom se utvrđuje ispravnost Prijedloga za raspisivanje referenduma u Dubrovniku, obavještavamo javnost da pozdravljamo ovu odluku i priliku da građanke i građani Dubrovnika odlučuju na referendumu.

Naime, samo dan nakon što je u ime Europske komisije njen predsjednik Jose Manuel Barroso ukazao na važnost ove investicije za Republiku Hrvatsku te se raspitivao o preprekama na koje je ovaj projekt naišao, Ministarstvo uprave je donijelo zaključak u kojem se utvrđuje ispravnim Prijedlog za raspisivanje referenduma.

Ova odluka Ministarstva uprave zasigurno će ukloniti i zadnju prepreku dovođenja u život naše investicije, a time i otvaranju novih, toliko potrebnih radnih mjesta za građane grada Dubrovnika i produljenju turističke sezone, koja će imati pozitivne efekte na cijeli grad i dubrovačku okolicu.

Vjerujemo da će većina građana Dubrovnika u konačnici podržati projekt Golfa na Srđu.

Sve što se događalo u proteklih nekoliko mjeseci predstavljalo je jednu veliku javnu raspravu o projektu tijekom koje smo ispunili sve zakonske uvjete koje su pred nas postavili i grad Dubrovnik i županija.

Projekt je u potpunosti usklađen sa svim prostorno planskim dokumentima, a Grad i županija trebaju razvoj, nove projekte i u konačnici novi zamah za Grad.

Ivan Kusalić, prokurist
Razvoj Golf d.o.o.”

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist