Aktualno

Vjeranu Čoviću godišnja nagrada MUP-a

Vjeranu Čoviću godišnja nagrada MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana policije, održanoj u subotu, 29.rujna u Zagrebu, ministar Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić uručili su godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova policijskom službeniku Vjeranu Čoviću iz Odjela za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vjeran Čović godišnju je nagradu MUP-a zaslužio za iznimno zalaganje, samoinicijativnost, samostalnost i kreativnost kod rješavanja problematike u radu granične policije te otkrivanja i spriječavanja ilegalnih migracija, krijumčarenja ljudi i većih količina opojnih droga.

Čović je u tri navrata spriječio da velike količine heroina i marihuane uđu u Hrvatsku. Samo u posljednjem navratu zaplijenio je 25 kilograma čistog heroina čija je ulična vrijednost 10 milijuna kuna.

Ova godišnja nagrada Ministarstva unutarnjih poslova je zasigurno veliki poticaj u daljnjem radu ne samo nagrađenom Vjeranu Čoviću, čiji rad je prepoznat između tisuća policajaca koji profesionalno i odgovorno rade svoj posao, nego i svim djelatnicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist