Aktualno

Vjeranu Čoviću godišnja nagrada MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana policije, održanoj u subotu, 29.rujna u Zagrebu, ministar Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić uručili su godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova policijskom službeniku Vjeranu Čoviću iz Odjela za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vjeran Čović godišnju je nagradu MUP-a zaslužio za iznimno zalaganje, samoinicijativnost, samostalnost i kreativnost kod rješavanja problematike u radu granične policije te otkrivanja i spriječavanja ilegalnih migracija, krijumčarenja ljudi i većih količina opojnih droga.

Čović je u tri navrata spriječio da velike količine heroina i marihuane uđu u Hrvatsku. Samo u posljednjem navratu zaplijenio je 25 kilograma čistog heroina čija je ulična vrijednost 10 milijuna kuna.

Ova godišnja nagrada Ministarstva unutarnjih poslova je zasigurno veliki poticaj u daljnjem radu ne samo nagrađenom Vjeranu Čoviću, čiji rad je prepoznat između tisuća policajaca koji profesionalno i odgovorno rade svoj posao, nego i svim djelatnicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

MSC Cruises produljio obustavu krstarenja do 31. srpnja, svi brodovi u pogonu do ljeta 2021.

Dulist

‘BUĐENJE’ ZRAČNOG PROMETA Najviše letova za Hrvatsku najavljeno iz Njemačke, Beneluxa i Francuske

Dulist

USUSRET BLAGDANU Ovog četvrtka počinje devetnica sv. Antunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija