Aktualno

Vjeranu Čoviću godišnja nagrada MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana policije, održanoj u subotu, 29.rujna u Zagrebu, ministar Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić uručili su godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova policijskom službeniku Vjeranu Čoviću iz Odjela za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vjeran Čović godišnju je nagradu MUP-a zaslužio za iznimno zalaganje, samoinicijativnost, samostalnost i kreativnost kod rješavanja problematike u radu granične policije te otkrivanja i spriječavanja ilegalnih migracija, krijumčarenja ljudi i većih količina opojnih droga.

Čović je u tri navrata spriječio da velike količine heroina i marihuane uđu u Hrvatsku. Samo u posljednjem navratu zaplijenio je 25 kilograma čistog heroina čija je ulična vrijednost 10 milijuna kuna.

Ova godišnja nagrada Ministarstva unutarnjih poslova je zasigurno veliki poticaj u daljnjem radu ne samo nagrađenom Vjeranu Čoviću, čiji rad je prepoznat između tisuća policajaca koji profesionalno i odgovorno rade svoj posao, nego i svim djelatnicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Dubrovački učenici okitili se medaljama na najvećem europskom natjecanju u hotelijerstvu i turizmu

Dulist

U UTORAK Tribina ‘Biram život’ na sveučilišnom kampusu

Dulist

ZAMUĆEN DIO PALATE Provjerite današnji raspored cisterni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija